Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6924

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
zoet
pittig
heet
frituren
marineren
bbq
blenden
lauw
blancheren
koud
zoet-zuur
rauw
zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen
Nasi Tim Ayam Jamur
Gestoomde rijst met kipfilet
Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...

Bijgerechten

Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Ayam Kari Taoco
Kipfilet in een saus van zwarte bonen en anan...
Tahu Jamur Masak Ketjap
Tofu en champignons in een pittige ketjapsaus
Kol Udang Kelapa
Kool met garnalen en kokos
Sateh Tahu Miso
Tahu en groenten aan een spies met miso pesto
Tempeh Goreng
Gebakken tempehblokjes

Groente / fruitgerechten

Bola Ikan Paksoi
Visballetjes met paksoi in een gebonden bouil...
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Bit
Zure rode bieten
Download de rijsttafel
Moment geduld!