Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #6981

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
pittig
bakken
vijzelen
frituren
stoven
oven
marineren
grillen
heet
rauw
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Kuning
Gekookte, gele rijst in kokosmelk

Bijgerechten

Ayam Bumbu Bali Dua
Pittige, gesudderde kippenvleugels
Paprika Pedis
Gevulde paprika met gehakt en kruiden
Rendang Hati Ampela Ayam
Kippenlevers en maagjes in pittige kokossaus
Telor Balado
Gesmoorde eieren in pittige saus
Babi Ketjap Lima
Gestoofde speklapjes in ketjapsaus
Babi Panggang Lima
Gegrild varkensvlees met een saus en acar
Pangek
Pikante makreel in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Ulih
Gestoofde sperziebonen met tauge
Lontong Balap
Soep van runderbouillon met lontong, tauge en...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!