Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7504

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
pittig
stoven
heet
marineren
vijzelen
bakken
blenden
bbq
grillen
oven
zoet-zuur
koelen
koud
zuur
lauw

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Mie Goreng Babi Jamur
Mie met varkensvlees en champignons
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen

Bijgerechten

Bebek Cabe Hijau
Gestoofde eend in een pittige kokosmelksaus
Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Ayam Singgang Dua
Kip van de barbecue met een kokosmelksaus
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon
Udang Surabaya
Garnalen met een pikante bite

Groente / fruitgerechten

Mencampurkan Sayur Cina
Gesmoorde groenten met garnalen in oestersaus
Sayur Kari Djawa
Bouillon van runderpoulet met boontjes en aar...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Selada Cina
Zure Chinese sla
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!