Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #7663

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
frituren
pittig
marineren
bbq
bakken
vijzelen
heet
koelen
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Mie Goreng Ulang Tahun
Eiermie met paksoi, vlees en garnalen
Nasi Goreng Paksoi
Gebakken rijst met kalkoenfilet en paksoi

Bijgerechten

Ayam Bakar Pedis Dua
Pittige kip van de barbecue
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Ayam Goreng Padang
Kip uit de wok met krokant jasje van kruiden
Sop Saoto
Zeer pittige soep met rijst, kip en kool
Udang Godok
Roerbak van garnalen, champignons en bleeksel...
Laksa Penang
Soep met makreel, eiermie en ananas
Cah Kol Cina
Chinese kool in kippenbouillon

Groente / fruitgerechten

Oseng Daging Pedis
Gestoofd rundvlees in een zeer pittige bouill...
Dadar Isi Bandung
Gevulde omelet met gehakt en prei
Kubis Putih dan Telor
Roerbak van gefrituurde eieren en kool

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!