Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8317

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
frituren
stoven
marineren
blancheren
koud
lauw
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Bahari
Gebakken rijst met rundvlees en sperziebonen
Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool

Bijgerechten

Sambal Goreng Tahu Udang Peteh
Gebakken tahu met garnalen en petehbonen in e...
Sambal Goreng Cumi Asin
Gestoofde zoute inktvis in een pittige kokoss...
Dadar Telor
Omelet met uiringen
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...

Groente / fruitgerechten

Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!