Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8549

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
marineren
pittig
vijzelen
heet
bbq
frituren
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie

Bijgerechten

Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Sateh Pajegan
Kippengehaktballetjes aan een spies
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Udang Asem Manis
Garnalen in een pittige zoete saus

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Cah Paksoi
Paksoi en garnalen in bouillon

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!