Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8586

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
vijzelen
warm
heet
bakken
stoven
marineren
zoet
frituren
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Sereh
Gekookte rijst in bouillon met citroengras
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Ikan Manis dan Masam
Visticks en groenten met een zoet/zure saus
Opor Ayam Kampung
Gestoofde kip in een kruidige kokossaus
Udang Sedap
Pittige garnalen in een zoete saus
Rujak Tahu Sayur Pedis
Gemengde salade met groente, tahu en een hete...

Groente / fruitgerechten

Sambal Teri Jengki
Sambal van zoute visjes en petehbonen
Ikan Kuning
Gestoofde makreel in bouillon

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!