Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8837

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
koken
marineren
stoven
vijzelen
heet
blenden
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...

Bijgerechten

Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Rendang Dua
Gestoofd rundvlees in kokosmelk
Gulai Kambing Empat
Geitenvlees gestoofd in een kokosmelksaus
Udang Sayur
Garnalen met verschillende groenten

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!