Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8912

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
stomen
pittig
bakken
blenden
lauw
heet
marineren
vijzelen
frituren
bbq
grillen
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bali
Kip op Balinese wijze
Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Krengsengan Daging
Pittig, gesudderd rundvlees
Pindang Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met heerlijke kruiden
Cah Cumi
Gestoofde inktvis in bouillon met su-un
Tahu Padang
Gefrituurde, gesmoorde tahu in kruidige saus
Ikan Panggang
Makreel van de barbecue of grill

Groente / fruitgerechten

Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!