Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #8948

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stomen
warm
heet
stoven
vijzelen
marineren
bbq
bakken
oven
blancheren
koud
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon

Bijgerechten

Rendang Ayam Kunyit Pedis
Gestoofde kip in een pittige, gele kokossaus
Sateh Hati Ayam
Sateh van kippenlevertjes
Smoor Daging Dua
Lapjes gekruid rundvlees in een sausje
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta

Groente / fruitgerechten

Sayur Gule Buncis
Kip met sperzieboontjes in kokosmelk
Lalapan
Groentenschotel met een sambal dipsaus

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!