Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9066

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
pittig
koken
bakken
vijzelen
zuur
frituren
stoven
blancheren
zoet-zuur
marineren
rauw
koud
koelen

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Nasi Gurih Kraton
Witte rijst gekookt en gestoomd in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Dadar Ayam
Gevulde omelet met kipfilet en heerlijke krui...
Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Ikan Cuka Asin
Kabeljauwfilet met kruidensaus van azijn
Udang Wotiap
Gefrituurde garnalenrolletjes met ham
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen
Lontong Tahu Campur
Lontong en gebakken tahu met een pindasaus
Udang Karang Kaldu
Bouillon met krab en ei

Groente / fruitgerechten

Orak Arik
Roerbak van spitskool met ei en ontbijtspek
Selada Ketimun Nanas
Frisse, pittige komkommer-ananassalade
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!