Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9072

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
stoven
blancheren
heet
oven
pittig
vijzelen
zoet
bbq
grillen
blenden
bakken
frituren
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen

Bijgerechten

Ayam Bungkus Perai
Gestoomde kippakketjes in prei
Tumis Ayam Ketimun Pedis
Gestoofde, zeer pittige kipfilet met komkomme...
Ketimun Bakar
Gevulde komkommer met gehakt uit de oven
Daging Bumbu Bali
Pittige, gesmoorde sukadelappen

Groente / fruitgerechten

Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...
Tahu Telor Tiga
Omelet met tahu en pindasaus

Acars

Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!