Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9073

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
blancheren
bakken
vijzelen
marineren
blenden
lauw
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon

Bijgerechten

Ayam Pedis
Kip in een tomatensaus met champignons
Kari Telor Tiga
Gekookte eieren in een tomatensaus
Udang Bumbu Dendeng
Gemarineerde, gebakken garnalen uit de wok
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta

Groente / fruitgerechten

Ayam Mangga
Salade met gebakken kip en mangosaus
Sayur Buncis
Gebakken kipfilet met sperzieboontjes

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!