Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9087

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
frituren
wokken
warm
stoven
pittig
bakken
vijzelen
zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ayam Sayur
Mie met kip en groenten
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Kari Ikan Dua
Gebakken visfilet in kerriesaus
Sateh Tempeh Dua
Gefrituurde spiesjes van tempeh
Tempeh Goreng Bumbu Bali
Gefrituurde blokjes tempeh in een pittige sau...
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon

Groente / fruitgerechten

Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!