Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9269

Deze rijsttafel is geschikt voor 16 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
koelen
frituren
vijzelen
drogen
zoet
oven
pittig
blancheren
koud
zoet-zuur
heet
rauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon
Nasi Sela
Gestoomde witte rijst met zoete aardappel

Bijgerechten

Perkedel Goreng
Gekruide aardappel-gehaktkoekjes
Kroepoek Tempeh Dua
Dunne, krokante tempeh in een jasje
Empal Sapi Kelapa
Drooggebakken rundvlees met kokos
Ayam Palembang
Gekookte kip in kokosmelk en geraspte kokos
Babi Ketjap Bali
Gesudderde speklapjes in een ketjapsaus
Rendang Telor
Kruidige, hardgekookte eieren
Babi Panggang Pessa
Geroosterd varkensvlees in zoete saus

Groente / fruitgerechten

Ukut Urab
Salade van gemengde groenten met kokos en dre...
Pacri Nanas
Ananas in kruidige kokosmelksaus
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!