Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9306

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
marineren
wokken
warm
hartig
koken
stoven
bbq
vijzelen
zoet-zuur
frituren
oven
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Goreng Ayam dan Udang
Gebakken noedels met kip en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Ikan Bakar Ketjap
Makreel in bananenblad van de barbecue
Babi Rica Dua
Gestoofd varkensvlees met kruiden
Tempeh Bacem
Gebakken, gesmoorde tempeh

Groente / fruitgerechten

Pastei Tutup Tiga
Ovenpastei met kip, groente en aardappelpuree
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus

Acars

Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!