Ontvang de nieuwste updates
Blijf met de updates op de hoogte!
De nieuwste recepten
Onde-Onde Ketawa
Sateh Pajegan
Soto Madura
Teh Djahe
Pecel Udang
Geen recept missen?
De nieuwste recepten gratis in je mail!
Indonesische rijsttafel #9486
Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.
Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.
Rijsttafel tags
hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
marineren
vijzelen
blancheren
blenden
koud
pittig
zoet-zuur
rauw
Basisgerechten
Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Bijgerechten
Ayam Pop
Kip gekookt in kokoswater geserveerd met samb...
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon
Groente / fruitgerechten
Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Acars
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer