Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9486

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
heet
marineren
vijzelen
blancheren
blenden
koud
pittig
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen

Bijgerechten

Ayam Pop
Kip gekookt in kokoswater geserveerd met samb...
Gulai Bebek
Zeer pittig gestoofde eend
Orak Arik Udang
Omelet met garnalen en Javaanse suiker
Sop Tahu Bakso
Gevulde tofu met gehakt in een bouillon

Groente / fruitgerechten

Pecel Tiga
Koude groenteschotel met pindasaus
Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!