Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9848

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
stomen
warm
stoven
pittig
vis
vleesvervanger
frituren
vijzelen
heet
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen
Nasi Uduk Betawi
Rijst gekookt in kokosmelk en kruiden

Bijgerechten

Sambal Goreng Tempeh Peteh
Gebakken tempeh met zoute visjes en petehbone...
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Tempeh Bumbu Bali
Gefrituurde tempeh gestoofd in een hete saus
Takokak Masak Taoco
Wilde aubergines en tofu in pittige zwarte bo...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Bawang Merah
Zure sjalotjes met peperkorrels
Download de rijsttafel
Moment geduld!