Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9905

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
heet
vis
rijst
vijzelen
stoven
bakken
stomen
blenden
groente
vleesvervanger
frituren
pittig
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Nasi Goreng Sereh
Gebakken rijst met sereh en kleine zoute visj...

Bijgerechten

Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!