Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #9911

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
heet
marineren
stoven
blancheren
frituren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Nasi Kuning Telor
Gele rijst geserveerd met eieren

Bijgerechten

Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Besengek Daging
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!