Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1278

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
koelen
zuur
heet
bbq
grillen
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Sambal Goreng Udang Perai
Garnalen en prei in een kruidige saus
Pindasoep Ayam
Soep op basis van pindakaas met kip
Smoor Terong dan Kol Cina
Stoofschotel met aubergines en speklappen
Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...

Groente / fruitgerechten

Ayam Taliwang
Geroosterde kip met een kruidige saus
Tumis Buncis
Sperziebonen in kruidige bouillon

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!