Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1613

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
wokken
frituren
koud
lauw
oven
zuur
pittig
marineren
bbq
vijzelen
stoven
heet
grillen
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Pangsit Mie
Eiermie met kip, varkensvlees en Won Ton ball...

Bijgerechten

Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Pastei Ayam Dua
Gevulde pasteitjes met kipfilet en groenten
Pastei Tutup
Gehakt/aardappelpuree schotel
Kokoho
Gebakken zure haring in kokos met groenten
Sateh Babi Madura
Blokjes varkenshaas aan een spies
Babi Setan
Pittige speklapjes met mosterd
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Sayur Goreng Campur
Gewokte groenten in een gebonden saus
Ayam Betutu
Gegrilde, gevulde kip in bananenbladeren

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!