Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2076

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
vijzelen
warm
pittig
wokken
oven
stoven
blenden
bakken
koud
bbq
grillen
frituren
heet
zoet-zuur
rauw
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Langgi
Gekookte witte rijst in kokosmelk en kruiden
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Ayam Djeruk Dua
Gebakken kip met citroen
Sambal Goreng Kentang Udang Peteh
Pittige garnalen met aardappel en petehbonen
Dadar Djawa Dua
Gevulde omelet met geraspte kokos en sambal m...
Ayam Lezat
Geroosterde kip van de bbq
Sambal Goreng Taoco
Gestoofde eieren met garnalen
Udang Wotiap
Gefrituurde garnalenrolletjes met ham
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!