Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #2414

Deze rijsttafel is geschikt voor 6 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
bakken
stomen
blenden
vijzelen
frituren
blancheren
koud
lauw
heet
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Ramen Bumbu Szechuan
Mie met tomaten en garnalen in kippenbouillon
Mihoen Daging Sapi
Mihoen met rundvlees en paprika

Bijgerechten

Sop Kacang Merah Tiga
Bruine bonensoep met spekjes
Loempia Dadar
Loempia van omelet met vleesvulling en saus
Rendang
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Besengek Daging Empat
Gesudderd rundvlees in een kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Pecel Tahu
Tahu, komkommer en tauge met een kruidige sau...
Tumis Kacang Panjang Udang
Kouseband met mais en garnalen

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!