Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #315

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
pittig
frituren
stoven
marineren
zoet
koken
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Magelangan
Pittige gebakken rijst met mie
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool

Bijgerechten

Swiwi Pedis
Pittige kippenvleugeltjes
Woku
Gestoofde kip in een pikante kruidenmengsel
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus
Sambal Goreng Tahu Tempeh
Gebakken tahu en tempeh met garnalen

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk
Cah Jagung Muda
Zachte groenten in een gebonden vissaus

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Download de rijsttafel
Moment geduld!