Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #3338

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
zoet-zuur
pittig
marineren
rauw
blenden
koud
vijzelen
frituren
koelen

Basisgerechten

Mihoen Shanghaimi
Mihoen met groenten, varkensvlees en garnalen
Mie Ayam Bangka
Eiermie met kip en paksoi geserveerd met kipp...

Bijgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Mie Kuah Ebi
Bamisoep met kippengehakt en gedroogde garnal...
Sambal Goreng Hati Ampela
Pittige kippenlevertjes en maagjes in kokosme...
Ayam Setan Dua
Kip met peultjes in een romige, kruidige saus

Groente / fruitgerechten

Smoor Terong dan Tomat
Aubergine met kruidige tomaten- ketjapsaus
Frikadel Kentang
Drooggebakken aardappelgehaktkoekjes

Acars

Acar Ketimun Dua
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!