Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10004

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
marineren
wokken
warm
stoven
pittig
vijzelen
frituren
stomen
zuur
heet
vleesvervanger
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Tahu
Gebakken witte rijst met tahu, satehsaus en b...
Nasi Ayam Zukini
Gekookte rijst in kokosmelk met kip en courge...
Mie Ayam Surabaya
Mie met kipfilet en gedroogde garnalen

Bijgerechten

Pecel Telor Dua
Eieren gesudderd in een pittige saus van koko...
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Tahu Bakso
Gestoomde tahublokjes gevuld met gehakt en ga...
Kari Udang Dua
Gestoofde garnalen in een gele kokossaus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Empal Pedis
Zeer scherpe, droog gebakken rundvleesreepjes
Tempeh Masak Gurih
Tempeh gestoofd in een pittige kokosmelksaus

Groente / fruitgerechten

Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!