Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10021

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
ei
frituren
stoven
vijzelen
marineren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Jagung
Witte rijst gemengd met mais
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen
Nasi Kebuli
Gebakken en gestoomde rijst in kippenbouillon

Bijgerechten

Telor Bumbu Trassi
Gefrituurde eieren in een pittige saus
Sambal Goreng Daging
Gestoofd rundvlees in een tomatensaus
Daging Madu dan Wijen
Gemarineerd rundvlees in ketjap en honing, be...
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Rendang Empat
Drooggebakken rundvlees in kokosmelk
Bundu Anak Domba
Gesudderd lamsvlees met kokos
Ayam Bawang Tiga
Kipfilet in een pittig sausje gegarneerd met ...

Groente / fruitgerechten

Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk
Sayur Godok
Groente in een kokossaus

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!