Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10216

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
marineren
bakken
pittig
heet
zoet-zuur
frituren
stoven
blancheren
vijzelen
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Terong
Gebakken rijst met gehakt, aubergine en papri...
Mihoen Daging
Mihoen met gemarineerde biefstuk en ei

Bijgerechten

Kaber Kebertu
Gevulde omelet met kalfsgehakt
Sambal Goreng Daging Kering
Droog gebakken, pikante runderhaasblokjes
Hati Ayam Ketjap Pedis
Gebakken kippenlevers in een hete ketjapsaus
Tjap Tjoy Tempeh
Tempeh met groenten en ananas in een zacht sa...

Groente / fruitgerechten

Lawar Ayam Kacang Panjang
Roerbak van kip, tauge, kokos en kouseband
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Kuning
Zoet/zure komkommer en sjalotjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!