Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10339

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
stoven
vijzelen
pittig
koken
heet
marineren
frituren
stomen
zoet-zuur
rauw
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Cina
Gebakken rijst met groenten, vlees, garnalen ...
Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Nasi Goreng Kepiting
Gebakken rijst met garnalen en krab

Bijgerechten

Daging Sapi Merica Hitam Dua
Rundvlees gestoofd in een zwarte pepersaus
Ayam Paprik
Gebakken kipfilet met verschillende groentes ...
Tempeh Masak Santen
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Tongseng Kambing
Geitenvlees met kool in een zeer hete kokosme...
Daging Sapi Merica Hitam
Gesudderd rundvlees met zwarte peper en prei
Empal Djawa
Pikante, droog gebakken rundvleesreepjes
Tumis Tahu Udang
Tahu met garnalen en tauge

Groente / fruitgerechten

Megono Udang
Gestoomde garnalenpakketjes met nangka
Sayur Pindang Kuning
Rijkelijk gevulde groentesoep met rundvlees
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Tahu
Gestoofde tofu in kokosmelk
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!