Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10389

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
rijst
koken
stomen
warm
marineren
wokken
bakken
pittig
frituren
heet
gevogelte
bbq
grillen
stoven
vijzelen
vleesvervanger
zoet-zuur
rauw
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Kuning Tumpeng
Gele rijst voor een feestmaaltijd
Bami Goreng Udang
Eiermie met garnalen en spinazie
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Dadar Isi Tahu
Gevulde omelet met tofu
Dendeng Pedis
Zeer pittig, krokant gebakken rundvlees
Maiskoeken
Koekjes van mais en garnalen
Sateh Serepeh
Kipsateh van de bbq met kruidige saus
Babi Cau Pudak
Varkensvlees met su-un
Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Sateh Tahu Ketjap
Sateh van tofu, paprika en ui

Groente / fruitgerechten

Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten

Acars

Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Download de rijsttafel
Moment geduld!