Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10420

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
wokken
heet
marineren
bbq
grillen
vijzelen
blenden
vleesvervanger
frituren
stoven
bakken
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Nasi Hitam Sayuran
Pittige roerbak van zwarte rijst met groenten

Bijgerechten

Sateh Ayam Bumbu Bali
Pittige blokjes kip en kippenvel aan een spie...
Tempeh Bakar Bumbu Rica
Tempeh van de bbq met een pittige tomatensaus
Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Pepesan Ikan
Pittig gekruide makreel van de barbecue

Groente / fruitgerechten

Sateh Tahu Bumbu Ketjap
Spiesjes tofu, ui en paprika met een pittige ...
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!