Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10448

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
stomen
warm
pittig
koken
heet
marineren
stoven
vijzelen
blenden
blancheren
zoet-zuur
rauw
koud

Basisgerechten

Nasi Tim Daging Cincang
Gestoomde rijst met gehakt in runderbouillon
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Gulai Kepala Ikan Pedis
Gestoofde vissenkop in een zeer pittige kokos...
Tongseng
Rundvlees met kool
Orak Arik Empat
Roerbak van kool, wortels en ei
Babi Smoor Pedis
Gesmoord varkensvlees in bouillon

Groente / fruitgerechten

Kari Buncis
Sperziebonen in kokosmelk met kerrie
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!