Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10457

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
stoven
blancheren
zoet-zuur
marineren
frituren
vijzelen
pittig
zuur
zoet
rauw
koud
koelen
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng
Gebakken rijst met vlees en groenten
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Slamatan
Gebakken rijst met kip gekookt in foelie en k...

Bijgerechten

Babi Joti
Gebakken varkenshaas met bier
Ayam Renyah Asam Manis
Gefrituurde kipfilet in een zoetzure saus met...
Tempeh Goreng Tepung
Gebakken tempeh plakken in een meeljasje
Cah Rebung
Varkensvlees met bamboe, garnalen en bouillon
Gulai Kambing Dua
Heerlijk gestoofd geitenvlees
Tahu Ketjap
Gesmoorde tahu met ketjap
Piloos
Aardappelkoekjes bestrooid met suiker

Groente / fruitgerechten

Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Asem
Groenten met runderpoulet en pinda's in b...
Sayur Kari Dua
Gestoofde groenten in kokosmelk

Acars

Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Acar Rebung
Bamboescheuten met kokosmelk en azijn
Download de rijsttafel
Moment geduld!