Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10474

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
stomen
warm
pittig
frituren
wokken
marineren
blenden
stoven
blancheren
heet
vijzelen
koud
zoet and zuur

Basisgerechten

Nasi Ubi
Gestoomde witte rijst met cassave
Ramen Goreng Bumbu Kari
Pittige mie met tahu, tomaat en komkommer

Bijgerechten

Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Tongkol Goreng Saus Putih
Tonijn in een witte saus
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Kari Daging Tiga
Rundvlees met aardappelen in een gebonden ker...

Groente / fruitgerechten

Ketimun Santen
Gestoofde komkommer in kruidige kokosmelksaus
Beberuk
Zeer pittige salade van aubergines en kouseba...

Acars

Acar Kubis
Zoet/zure kool en paprika
Download de rijsttafel
Moment geduld!