Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10480

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
bakken
stomen
zoet
gevogelte
frituren
vijzelen
marineren
heet
blancheren
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Ayam Goreng Bacem
Gefrituurde zoete kip
Smoor Daging
Gesmoord rundvlees met gember en sjalotjes
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Babi Rujak
Varkensvlees gestoofd in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Udang Kukus
Gestoomde garnalen in courgette gerold
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!