Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10483

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
koken
hartig
stoven
stomen
heet
marineren
frituren
blancheren
zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Mie Goreng Udang
Mie met tijgergarnalen

Bijgerechten

Bebotok Bandeng
Gestoomde pakketjes makreel in bananenblad
Ayam Kelia
Gestoofde kip in kruidige saus
Tempeh Masak Sayuran
Gestoofde tempeh en kouseband in bouillon
Daging Brambang
Reepjes rundvlees met sjalotten in bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Tempeh Petis
Tempeh met tauge in een saus van petis

Acars

Acar Bambu
Bamboescheuten in het zuur
Download de rijsttafel
Moment geduld!