Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10543

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
blancheren
bakken
stomen
pittig
vijzelen
zoet-zuur
marineren
bbq
frituren
koud
lauw
zoet
grillen
blenden
zuur
heet
koelen
rauw
groente

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Mie Yamin Ayam
Eiermie met kip en paksoi in bouillon
Nasi Goreng Dua
Gebakken rijst met kipfilet en garnalen

Bijgerechten

Magadip
Gestoofd rundvlees in kruidige boemboe
Sateh Babi Manis dan Masam
Sateh van varkensfilet met een zoet/zuur saus...
Lelawar Ayam
Kipfilet met kool en kokosmelk
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...
Sateh Kere
Blokjes zoete tempeh aan een spies met pindas...
Dadar Telor Bawang
Omeletreepjes met bieslook en ui
Ikan Bandeng Tomat
Gebakken makreel in een zurig sausje met toma...

Groente / fruitgerechten

Orak Arik Tahu Telor
Roerbak van tahu, groente en ei
Sayur Kol Bandeng
Spitskool met makreel
Sayur Ikan Mas
Groenten in kokosmelk met rundvlees en vis

Acars

Acar Kuning Dua
Verschillende groenten in het zuur
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!