Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10609

Deze rijsttafel is geschikt voor 18 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
wokken
warm
koken
stoven
heet
vijzelen
zuur
pittig
marineren
zoet
vleesvervanger
frituren
koud
lauw
zoet-zuur

Basisgerechten

Bami Goreng Dua
Heerlijke bami met tauge en witte kool
Mihoen Djawa
Mihoen met verschillende groenten en garnalen
Nasi Ulam Betawi
Pittige gebakken rijst met kokos en gedroogde...

Bijgerechten

Daging Setan
Pittig lamsvlees, gestoofd in een wijn-kerrie...
Gulai Kambing
Lamsvlees in kruidige kokosmelksaus
Pindang Kuning
Vis in een zout /zure saus
Udang Saus Lada Hitam
Grote garnalen in zwarte pepersaus
Sop Santen dan Ayam
Soep van gerookte kipfilet met kokosmelk
Besengek Daging Dua
Gestoofd rundvlees in kokossaus
Orek Tempeh
Drooggebakken pittige, zoete tempeh

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Godok
Groente in een kokossaus
Sayur Kol Tumis
Gestoofde kool met garnalen in kokosmelk

Acars

Acar Kangkung
Zoet/zure waterspinazie
Acar Telor
Zure gekruide eieren
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Download de rijsttafel
Moment geduld!