Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10659

Deze rijsttafel is geschikt voor 20 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
bakken
koken
wokken
warm
heet
rijst
gevogelte
vijzelen
zoet-zuur
pittig
marineren
blenden
bbq
grillen
stoven
zoet
frituren
oven
zuur
groente
lauw
koelen
koud

Basisgerechten

Bami Goreng
Bami met varkensvlees en garnalen
Nasi Goreng Djawa Dua
Gebakken rijst met kipfilet, reepjes omelet e...
Nasi Goreng Singapore
Gebakken rijst met garnalen, ei en komkommer

Bijgerechten

Fu Yong Hai Kepiting
Omelet van krab en groenten met een zoete sau...
Ayam Bumbu Hijau
Kip gebakken in een groene kruidenpasta
Sateh Babi Ketjap
Blokjes varkenshaas aan een spies met satehsa...
Orak Arik Tiga
Roerbak van kool met gehakt en eieren
Ikan Panir Saus Nanas
Gepaneerde vis met een zoete ananassaus
Pastei Tutup Dua
Gehakt/aardappelpuree schotel met garnalen en...
Tahu Goreng
Roerbak van tofu met vissaus en rijstwijn

Groente / fruitgerechten

Sop Kentang
Soep met aardappels, selderij en su-un
Sambal Goreng Buncis dan Udang
Sperziebonen met garnalen in kokosmelk
Sayur Babi dan Kubis
Varkensvlees met kool in een kokosmelksaus

Acars

Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Acar Campur Bandung
Zoet/zure groenten
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Download de rijsttafel
Moment geduld!