Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10676

Deze rijsttafel is geschikt voor 19 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

heet
frituren
wokken
vijzelen
warm
hartig
bakken
koken
pittig
stoven
marineren
koelen
zoet
bbq
blenden
lauw
zuur
blancheren
rauw
koud
zoet-zuur

Basisgerechten

Nasi Goreng Kampung
Gebakken rijst met kipfilet en gedroogde zout...
Nasi Peck Swie
Gebakken rijst met ei, erwten en ham
Nasi Goreng Lap Cheong
Gebakken rijst met Chinese worst en garnalen

Bijgerechten

Tinoransak
Varkensvlees gestoofd met gember
Laksa Goreng
Su-un met balletjes gehakt, groenten en garna...
Rempah Ayam
Gebakken, kruidige koekjes van kippengehakt
Sateh Kambing Tiga
Blokjes geitenvlees aan een spies
Pecel Udang
Gebakken garnalen met een hete sambal
Tumis Udang Buncis Jagung
Roerbak van sperzieboontjes, garnalen en baby...
Sambal Goreng Paksoi
Paksoi en tofu in kokosmelk

Groente / fruitgerechten

Sayur Asem Sunda Asli
Verschillende groenten gekookt in zurige boui...
Lotek Djawa
Gemengde groenten met een aardappelsausje
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Ketimun
Zoet/zure komkommer
Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Rettich
Zoet/zure rettich
Download de rijsttafel
Moment geduld!