Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10825

Deze rijsttafel is geschikt voor 5 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blenden
warm
pittig
stomen
heet
marineren
stoven
vijzelen
bakken
vis
groente
vleesvervanger
frituren
lauw
zoet-zuur
koelen
blancheren
koud

Basisgerechten

Bami Ayam Buncis
Pittige bami met sperziebonen en kipfilet
Mihoen Ayam Kubis
Mihoen met kipfilet en witte kool

Bijgerechten

Pepesan Udang Dua
Gestoomde garnalen overgoten met ei en kruide...
Cumi Balado dengan Paprika
Gestoofde inktvis in een zeer hete saus
Tongseng Anak Domba
Gestoofd lamsvlees met kool in een pittige sa...
Babi Cin Tiga
Speklapjes in een saus met zwarte bonenpasta

Groente / fruitgerechten

Sambal Goreng Djawa
Pittig stoofgerecht met tofu, tempeh en garna...
Tumis Tahu Sayur
Gekookte tahu met tauge en peultjes

Acars

Acar Tauge
Zoet/zure tauge
Download de rijsttafel
Moment geduld!