Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #10911

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
stoven
warm
stomen
vijzelen
bakken
frituren
heet
marineren
zuur
zoet-zuur
pittig
rauw
blenden
koud

Basisgerechten

Mihoen Udang
Mihoen met tauge, bosuitjes en garnalen
Nasi Brongkos
Gestoomde zwarte rijst met keluwaknoten

Bijgerechten

Telor Mata Sapi
Gesmoorde spiegeleieren in saus
Ayam Bumbu Bali
Kip gestoofd in tomatensaus
Balado Ikan Kembung
Gebakken makreel in een hete saus
Ayam Pindang Serani
Gestoofde kip met een frisse smaak

Groente / fruitgerechten

Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje
Sayur Rawon
Rijkelijk gevulde groentesoep met runderpoule...

Acars

Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!