Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11075

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
koken
wokken
stoven
vijzelen
warm
hartig
marineren
frituren
koud
lauw
zoet-zuur
koelen

Basisgerechten

Mie Atjeh
Eiermie met lamsvlees en tauge
Mihoen Udang Karang
Mihoen met rivierkreeftjes in bouillon

Bijgerechten

Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Mangut Ikan Bakar
Gestoofde, gekruide bokking
Gangan Udang
Garnalen gestoofd in kokossaus
Anak Domba Taoco
Lamsvlees in een gebonden zwarte bonensaus

Groente / fruitgerechten

Tumis Kol Cina
Gebakken, kruidige Chinese kool
Pecel
Verschillende groenten overgoten met pindasau...

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!