Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11119

Deze rijsttafel is geschikt voor 10 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
wokken
warm
koken
stomen
vijzelen
bbq
grillen
blenden
zoet-zuur
bakken
marineren
heet
stoven
frituren
blancheren
koud
pittig

Basisgerechten

Nasi Goreng Merah
Gebakken rode rijst met kip, garnalen en dope...
Nasi Bumbu Ayam
Rijst met kip gestoomd in kokosmelk
Bami Goreng Djawa
Bami met kipfilet, grote garnalen en spitskoo...

Bijgerechten

Sateh Ikan Kukus
Sateh van kruidige visfilet
Perai Manis Masam
Zoet/zure prei
Ikan Kakap Saus Jamur
Red snapper met champignonsaus
Sateh Kambing Goreng
Gebakken blokjes geitenvlees uit de wok
Dadar Tahu
Omelet met tahu, champignons en garnalen
Babi Ketjap Tiga
Gestoofd varkensvlees in ketjapsaus
Udang dan Tauge
Garnalen gemarineerd in sherry met tauge

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina
Groentegerecht van Chinese kool met garnalen

Acars

Acar Djahe
Zoet/zure gember
Acar Ikan Dua
Gebakken moten makreel in een kruidige saus
Download de rijsttafel
Moment geduld!