Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11201

Deze rijsttafel is geschikt voor 4 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

pittig
bakken
wokken
vijzelen
warm
hartig
koken
blancheren
heet
marineren
rauw
lauw
vleesvervanger
frituren
stoven
zoet
bbq
grillen
zoet-zuur
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Goreng Peteh
Gebakken rijst met kool en petehbonen
Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten

Bijgerechten

Ikan Sambal Mangga
Gebakken red snapper met sambal van mango
Tumis Tempeh
Gefrituurde tempeh met petehbonen en ketjap
Lontong Sayur
Pompoen en garnalen in kokosmelk met lontong
Sateh Manis
Blokjes rundvlees aan een spies

Groente / fruitgerechten

Sayur Terung Daging
Gestoofde groenten met vlees in pittige kokos...
Sayur Kol Cina dan Udang
Chinese kool en garnalen in een gebonden saus...

Acars

Acar Nanas
Zoet/zure pittige ananas
Download de rijsttafel
Moment geduld!