Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11375

Deze rijsttafel is geschikt voor 9 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
pittig
stoven
vijzelen
zuur
heet
marineren
frituren
koud
zoet-zuur
koelen
groente
lauw

Basisgerechten

Nasi Goreng Tongkol
Gebakken rijst met tonijn en witte kool
Nasi Goreng Djawa
Gebakken rijst met sjalotjes

Bijgerechten

Ayam Besengek Empat
Gestoofde kip met kokosmelk
Bumbu Bali Daging Dua
Gestoofd rundvlees in een kruidige saus
Gulai Ikan Rebung
Visfilet en zure bamboescheuten gestoofd in e...
Oseng Daging Pedis
Gestoofd rundvlees in een zeer pittige bouill...
Tempeh Masak Santen
Gestoofde tempeh in kokosmelk
Ayam Ungkep
Gestoofde en gefrituurde kipreepjes
Smoor Kambing Daun Djeruk
Geitenvlees gestoofd met citroenbladeren

Groente / fruitgerechten

Sateh dan Selada Ketimun
Kipfilet met satehsaus en komkommersalade
Ketjap Buncis
Sperziebonen in ketjap met tauge en pinda'...

Acars

Acar Ketimun Tiga
Zoet/zure komkommer
Acar Buncis
Zoetzure sperzieboontjes, wortel en komkommer
Download de rijsttafel
Moment geduld!