Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11447

Deze rijsttafel is geschikt voor 7 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stoven
pittig
bakken
vijzelen
heet
zoet
oven
zoet-zuur
rauw
koelen
koud

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Bami Goreng Hati Ayam
Eiermie met kippenlevers, garnalen en paksoi

Bijgerechten

Cah Paksoi Dua
Paksoi met kip en prei in bouillon
Orak Arik Tahu
Roerbak van tofu met kippengehakt en bamboe
Tempeh Tumis Sapi
Gebakken tempeh met rundvlees
Burger Tahu
Burgers van tofu met kippengehakt
Gulai Bagar
Gesmoord, gekruid lamsvlees in kokosmelk
Babi Djahe
Gebakken varkensvlees met gember en tauge
Anak Domba Bawang
Gebakken lamsvlees in een gebonden bouillon

Groente / fruitgerechten

Sayur Kari Bogor
Rundersoep met kerrie en groenten
Tumis Cumi Hijau
Inktvis in een hete groene bouillon

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!