Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #11484

Deze rijsttafel is geschikt voor 12 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
warm
stomen
vijzelen
frituren
marineren
stoven
koelen
pittig
bakken
heet
zuur
koud
zoet-zuur
rauw

Basisgerechten

Nasi Uduk Dua
Gekookte rijst met kruiden in kokosmelk
Nasi Uduk
Gekookte, gestoomde witte rijst in kokosmelk
Mie Goreng Djawa
Eiermie met garnalen, paksoi en spitskool

Bijgerechten

Empal
Krokant gebakken rundvleesreepjes
Sateh Makkassar
Spiesjes varkensvlees met pindasaus
Ayam Katsu
Krokante kipfilet met knoflook en gember
Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Udang Goreng Tepung
Pannenkoekjes met garnalen
Kombong
Gestoofde, zeer hete vis in kruidige kokosmel...
Balado Ikan Mackerel
Drooggebakken makreel in een hete saus

Groente / fruitgerechten

Trancam
Koude salade met sla en aardappel
Sayur Udang Tahu Hijau
Pittig groentegerecht met tijgergarnalen
Babi Sayur
Varkensvlees met verschillende groenten

Acars

Acar Campur Dua
Zoet/zure groenten
Acar
Pittige zoet/zure groenten
Download de rijsttafel
Moment geduld!