Ontvang de nieuwste updates

Blijf met de updates op de hoogte!

Indonesische rijsttafel #1159

Deze rijsttafel is geschikt voor 8 personen.

Bekijk de rijsttafel tags om te zien wat de gerechten bevatten, hoe het bereid moet worden en of gerechten scherp zijn of niet. Je kunt eventueel de recepten afzonderlijk bekijken om een meer gedetailleerd beeld te krijgen van de rijsttafel. Download de complete rijsttafel om de recepten hieronder te gebruiken in de keuken.

Rijsttafel tags

hartig
koken
wokken
blancheren
warm
stoven
frituren
vijzelen
bakken
heet
marineren
zoet-zuur
pittig
stomen
rauw
blenden
koud
koelen

Basisgerechten

Bami Udang Ayam
Bami met grote garnalen, kip en groenten
Mihoen Goreng
Mihoen met groenten, kip en garnalen
Udang dan Nasi
Rijst met champignons, kastanjes en garnalen

Bijgerechten

Frikadel Djawa Dua
Gefrituurde aardappel-gehaktkoekjes
Cah Babi
Gehaktballetjes met bouillon
Ikan Bali Dua
Gebakken kabeljauw in een pikante ketjapsaus
Ayam Djahe Nanas
Kipfilet en ananas in een gebonden bouillon
Siomay Bandung
Gestoomde won ton met tahu, groente en pindas...
Tjap Tjoy Tiga
Groentegerecht met varkensvlees
Babi Ketjap Dua
Gestoofde karbonade en spek in ketjapsaus

Groente / fruitgerechten

Kembang Kol Goreng
Gebakken bloemkool met spekreepjes
Asinan Bogor
Salade van vruchten en groenten met sausje

Acars

Acar Campur
Zoet/zure groenten
Acar Bambu Dua
Zoet/zure bamboescheuten met kokosmelk
Download de rijsttafel
Moment geduld!